Välj en sida

Hållbart arbetsliv – projektportal

Projektet Hållbart Arbetsliv Västernorrland är till för dig som jobbar inom kommunal vård- och omsorg i Västernorrland. Du som deltagare i projektet har möjlighet att delta i kostnadsfria utbildningar som syftar till att stärka dig som medarbetare.

Vad händer nu?

Du som deltar kommer att få ett e-postmeddelande med information om hur utbildningen r till. Lämna gärna en personlig mailadress dit din utbildningslänk kan sändas. 

Inrapportering av tid i ESF:s aktivitetsportal

När du gått en utbildning måste du rapportera in tiden i ESF:s aktivitetsportal. Du kommer att få en länk med inloggningsuppgifter till portalen i ett e-postmeddelande eller sms.

När du fått inloggningsuppgifter kan du logga in och rapportera din tid här:
Logga in på ESF:s aktivitetsportal

Hållbart Arbetsliv är ett kompetensutvecklingsprojekt i samverkan mellan Kommunförbundet Västernorrland, Ånge, Sollefteå, Timrå, Härnösands och Sundsvalls kommun. Målet är att stärka kompetensen hos anställda utifrån arbetsmarknadens och arbetsplatsens behov och därigenom bidra till sänkta sjuktal, att stärka individers anställningsbarhet och attraktivitet på arbetsmarknaden. Socialfonden finansierar 67 procent.

Kontakt

Peder Berg

Har du frågor? Kontakta gärna Peder Berg, projektledare för Hållbart Arbetsliv Västernorrland.

Peder Berg

Mobil: 070-274 79 02
E-post: peder.berg@kfvn.se

Share This