Kommunikatör på deltid till uppdrag inom Vård- och omsorgscollege

Är du en initiativrik, ansvarsfull och strukturerad person? Vi söker dig som just nu studerar till kommunikatör och söker ett deltidsjobb. Alternativt är nyutbildad och behöver en fot in på marknaden. Tjänsten finns hos Kommunförbundet Västernorrland och uppdraget är inriktat mot Vård och omsorgscollege. Hos oss får du möjlighet att lära dig mer!

Kommunförbundet Västernorrland är en fristående intresseorganisation som länets sju kommuner är medlemmar i; Kramfors, Härnösand, Sollefteå, Sundsvall, Timrå, Ånge och Örnsköldsvik. Kommunförbundets styrelse består av länets kommunalråd och oppositionsråd. I styrelsens arbete ingår att utse representanter till regionala, nationella och internationella åtaganden.

Ett av Kommunförbundet Västernorrlands uppdrag är att stödja samverkan inom Vård och omsorgscollege i Västernorrland. I Västernorrland samarbetar sex kommuner, Region Västernorrland, privata vårdföretagare, arbetsförmedlingen fackliga organisationer och utbildningsanordnare på ungdomsgymnasium och vuxenutbildningen. Arbetsgivare, fackförbund och utbildare samverkar med fokus på kompetensförsörjningen inom vård och omsorg genom att utveckla utbildningen och höja kvaliteten på gymnasialnivå, för att möta dagens och framtidens behov av kompetens inom vård och omsorg.

Om uppdraget

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för att hålla Vård och omsorgscollege Västernorrlands sociala medier igång med löpande uppdateringar i text och bild och video. Vi har konton på Facebook, Instagram, Tiktok och publicerar också via Youtube och Linkedin.

Andra arbetsuppgifter kan förekomma ex. att skriva reportage om aktuella händelser och aktiviteter.  Arbetet sker i samverkan med Vård och omsorgscollege regionala arbetsgrupp attraktion med deltagare från regionen och kommunerna.

Uppdraget är ett deltidsuppdrag, cirka 20%, med start snarast och sträcker sig till juni 2023. Anställningen är en vikariatsanställning med möjlighet till förlängning.

Vi söker dig som:

  • är färdigutbildad eller just nu läser ett program inom media- och kommunikationsvetenskap
  • har kunskap och intresse av digital kommunikation, sociala medier och varumärkesbyggande.
  • har kunskaper i Photoshop, kan du också redigera i Premiere är det meriterande.
  • har jobbat med webbpubliceringar webbpubliceringsverktyg. WordPress är meriterande.
  • behärskar det svenska och engelska språket väl i tal som skrift.
  • meriterande är tidigare erfarenheter av arbete med omvärldsbevakning, sociala medier och sökordsoptimering.

I rollen som kommunikatör är dina personliga egenskaper viktiga, vi ser att du har en väl utvecklad förmåga att självständigt planera, genomföra och följa upp kommunikationsaktiviteter. Du arbetar lika prestigelöst som målmedvetet, har god förmåga att prioritera och ställer snabbt om vid behov.

Vi erbjuder dig som kommunikatör ett utvecklande uppdrag och en möjlighet att samla på dig värdefull erfarenhet inför framtiden och ett mentorskap. Hos oss har du möjlighet att lära dig bland annat att filma och producera tv-inslag, en eftertraktad kompetens på arbetsmarknaden. Du får också prova på hur det är att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Arbetet innebär frihet under ansvar, du ges möjligheten att komma med egna initiativ i en öppen och vänlig miljö.

Placeringsort är i Härnösand men arbete på distans erbjuds för denna tjänst

Varmt välkommen med din ansökan,

Sök redan idag då urvalsarbete sker löpande! Sista ansökningsdag är den 11 september.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Kontaktperson, tjänst: Ingrid Säterberg Processledare Vård och omsorgscollege Västernorrland ingrid.saterberg@kfvn.se  Mobil 070/6973178

Kontaktperson, arbetsbeskrivning: Annelie Ledin, kommunikationsansvarig, Kommunförbundet Västernorrland annelie.ledin@kfvn.se Mobil: 070-675 10 99

Share This