Kommunikatör

Är du bra på att formulera dig på ett pedagogiskt och modernt sätt? Är du kreativ, nyfiken och driven? Har du dessutom en examen inom området media- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande? Då kanske du är den vi söker! Vi vill nu rekrytera ytterligare en kommunikatör för att förstärka vårt team.

Vi erbjuder ett spännande, utmanande och mycket värdeskapande kommunikationsuppdrag i en dynamisk och lärande miljö tillsammans med kompetenta, engagerade och handlingskraftiga medarbetare. Vill du vara med?

Arbetsuppgifter
Som kommunikatör är du vårt stöd i det löpande kommunikationsarbetet, internt och externt, samt i olika projekt. I ditt arbete skriver du till exempel texter för webb och sociala medier, samt till presentationer och liknande. Du fotograferar, filmar, redigerar och publicerar material på webben och på våra plattformar i sociala medier. Du kan också delta som stöd tillsammans med andra kommunikatörer vid webbsändningar av olika evenemang som konferenser, kunskapsdagar och föreläsningar.

En del av uppdraget går ut på att bidra till ökad förståelse för viktig forskning. Det kan då handla om att rita upp pedagogisk grafik och ta fram pedagogiska presentationer av till exempel forskningsrapporter och hjälpa till med spridning i lämpliga kanaler.  

I projekten kommer du att behöva ta fram kommunikationsplaner och göra målgruppsanalyser tillsammans med projektledare, samt stötta projektet i det kommunikativa arbetet med budskap och informationsmaterial. Då det ingår vissa administrativa inslag, till exempel vid strukturering av vårt intranät, så är en viktig egenskap att kunna arbeta strukturerat.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en examen vid högskola/universitet inom media- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande. Du ska ha tidigare erfarenhet av kommunikations- eller journalistiskt arbete. Du skriver enkelt och modernt, kan ge konstruktiv feedback på andras texter och har känsla för form och bildspråk.

Du bör ha kunskap inom de vanligaste verktygen i Adobe suiten, som Indesign, Illustrator, Photoshop och Premiere. Det är meriterande om du har kännedom om fler plattformar än Facebook och LinkedIn. Vi använder till exempel även Instagram och Tiktok och Youtube.  

Som person är du en positiv problemlösare som har koll på detaljer med hög service och kvalitet på ditt arbete. Du behöver kunna ta stort eget ansvar och ha förmåga att samarbeta och se såväl detaljer som helheten.

Vi kommer att lägga störst vikt vid personliga egenskaper, dina tidigare yrkeserfarenheter och uppnådda resultat.

 I din ansökan:

  1. Beskriv dina tidigare erfarenheter av kommunikationsarbete
  2. Bifoga exempel på texter, bilder eller publiceringar du gjort.

 Övrigt om tjänsten

Din placering är i Härnösand tillsvidare med en sex månaders provanställning i början. Kommunförbundet Västernorrland är en flexibel arbetsplats där möjlighet till distansarbete ges i överenskommelse med närmaste chef.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Ansökan

Sista ansökningsdag 2022-05-01
Ansökan skickas till info@kfvn.se

Upplysningar om tjänsten lämnas av Charlotte Sandelius tfn 070-365 71 57

Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal från säljare som erbjuder annonserings- och rekryteringstjänster.

 

Kontakt

Annelie Ledin
Kommunikationsansvarig
Mobil: 0730-53 06 93
e-post: annelie.ledin@kfvn.se

Share This