Välj en sida

Projektledare Digitalisering

Vi erbjuder ett spännande, utmanande och mycket värdeskapande projektledaruppdrag i en dynamisk och lärande miljö tillsammans med kompetenta, engagerade och handlingskraftiga medarbetare. Vill du vara med?

Arbetsuppgifter
Uppdraget handlar om att via olika utvecklingsprojekt skapa förutsättningar, stödja och driva den fortsatta digitaliseringen inom kommunerna. Som projektledare kommer du vara ansvarig för projektets alla faser som analys, planering, genomförande, uppföljning och avslut. I ansvaret ingår rapportering, dokumentation, underlag, budget och ekonomisk uppföljning samt projektets leveranser och resultat. Förutom att leda projekt kommer du att arbeta med olika referens- och arbetsgrupper. Kontinuerlig dialog med styrgrupp, projektägare och projektfinansiärer är
viktig samt att projektets kunskaper sprids till deltagande kommuner och andra organisationer.

Kvalifikationer
Vi söker en engagerad och energisk projektledare med hög personlig mognad som är trygg i sin egen kompetens och modig nog att utmana det invanda. Du är uppdragsorienterad och har förmågan att vara alla kommuners stöd i utvecklingsarbetet. Du kan inspirera andra, skapa hållbara relationer och stödja samarbete. Dokumenterad erfarenhet av större digitaliseringsprojekt är en förutsättning. Det är meriterande om du drivit projekt på regional eller nationell nivå. Du är projektutbildad och har stor erfarenhet av verksamhetsutveckling och förändringsledning. Du bör även ha god kunskap av ekonomisk uppföljning och redovisning av projekt. Din utbildningsbakgrund kan vara inom it eller verksamhetsutveckling. Yrkeserfarenhet av kommunal verksamhet är meriterande. Du behöver också kunna ta stort egen ansvar och ha förmåga att strukturera och koordinera. Du uttrycker dig också väl i tal och skrift inom det svenska språket. Vi kommer att lägga störst vikt vid personliga egenskaper, dina tidigare yrkeserfarenheter och uppnådda resultat.

Övrigt om tjänsten
Din placering är i Härnösand och i första hand tidsbegränsad i två år med möjlighet till tillsvidare. Tjänsten innebär visst resande. B-körkort krävs. Kommunförbundet Västernorrland är en flexibel arbetsplats där möjlighet till distansarbete ges i överenskommelse med närmaste chef.

Tillträde
Enligt överenskommelse

Ansökan
Sista ansökningsdag 2020-10-25 Ansökan skickas till info@kfvn.se
Upplysningar om tjänsten lämnas av Charlotte Sandelius, förbundsdirektör, tfn 070-365 71 57

Fackliga frågor
Vision genom Fredrik Kjellman Ölmerud tfn 072-521 14 30
SACO genom Stefan Paulsson tfn 070-603 42 57
Ledarna genom Camilla Carpholt tfn 073-038 77 63
SSR genom Karin Svanberg tfn 070-255 09 05

Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss därför alla samtal från säljare som erbjuder annonserings- och rekryteringstjänster.

Människor i kontorsmiljö

Välkommen att söka tjänsten som projektledare! Sista ansökningsdatum är den 25 oktober.

Share This