Kommunförbundet Västernorrland / Kurser / Agil Projektledning 20-21 november 2023

Agil Projektledning 20-21 november 2023

Sista anmälningsdag: 3 november 2023

Om kursen

Det blir allt vanligare att projekt genomförs med ett agilt arbetssätt. Detta är grundkursen för dig som leder eller kommer att leda projekt som drivs med ett helt eller delvis agilt arbetssätt. Kursen ger dig förståelse för hur agila metoder, arbetssätt och principer används i den agila projektmetodiken. Genom kursen får du en gedigen kompetens om agila metoder och agil projektledning. Du lär dig att leda projekt, team och utveckling.
Du ges möjlighet att praktiskt använda checklistor och mallar i ett övningsprojekt, så att du sedan självständigt kan leda agila utvecklingsprojekt.
Kursen tar utgångspunkt i SAFe och den metodik och det arbetssätt som tagits fram för agila projekt för kommunerna i Västernorrland.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som har kunskaper i projektarbete och är nyfiken på hur ett agilt arbetssätt kan utveckla projektmetodiken. Riktar sig till dig som är linjechef, projektledare och blivande projektledare för agila projekt i Västernorrlands län som arbetar inom kommunal förvaltning eller i kommunala bolag.

Kursledare

Markus Marklund, Pro&Pro AB, markus.marklund@proandpro.se

Plats

Sambiblioteket, Universitetsbacken 3, Härnösand

Agil Projektledning 2 dagar

20-21 november 2023. Anmälan är bindande efter sista anmälningsdag. 100% av kursavgiften debiteras. Anmälan kan naturligtvis överlåtas till annan medarbetare inom den egna organisationen.

Kommande kurstillfällen:

DatumTidPlatsAnmälan
2023-11-20 - 2023-11-21 Kl 09.15-16.30 Sambiblioteket Härnösand Anmälan!

Kontakt

Har du frågor? Kontakta oss för att veta mer.